Last minute Marsa Alam

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Egypte
  5. Marsa Alam

Last minute Marsa Alam

Bezoek de schitterende en indrukwekkende onderwaterwereld van Marsa Alam!

Marsa Alam staat bekend om de oase van rust die je in de regio aantreft. De plek ligt 300 km ten noorden van Hurghada en ligt dicht bij de Nijldelta, waar je alle overblijfselen van het oude Egypte kunt vinden.
Marsa Alam staat bekend om de indrukwekkende onderwaterwereld die de Rode Zee rijk is. Dit is dan ook tegelijkertijd de grootste attractie van de streek, want je kunt hier bijzonder mooi duiken en snorkelen. Voor de kust vind je gelijk de allermooiste huisriffen. Je hoeft dus alleen maar het water in te lopen om kennis te maken met deze bijzondere omgeving. De uitgestrekte stranden van Marsa Alam zijn ook prachtig om te zien. Hier kan je heerlijk de hele dag vertoeven zonder je een moment te vervelen.

Bekijk alle last minute vakanties naar Marsa Alam

Waarom Marsa Alam?

Voor de mensen die nog meer van de onderwaterwereld willen bewonderen, is de schitterende Samadai Reef een perfecte uitvalsbasis. Dit wordt ook wel Dolphin house genoemd en is de thuisbasis van een grote groep wilde dolfijnen. Zin om meer van het land te ontdekken? Dan is een tocht door de woestijn een goede aanrader. De woestijn is een bijzonder landschap en erg leuk om per quad, kameel of jeep te bewonderen. Waar wacht je nog op? Wil je nog andere Egyptische bestemmingen bekijken? Kijk dan op onze algemene Egypte last minute pagina.