Dutchweek

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Dutchweek

Beleef Dutchweek tijdens jouw wintersportvakantie

Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Minstens 4 dagen lang wordt er gefeest in zowel het dorp als op de piste. Uniek tijdens deze internationale wintersportevents zijn de snow parties en live entertainment op de berg, bruisende après-ski, Tiroler sfeer en de goede feesten. De Nederlandse DJ’s in de clubs draaien tot in de vroege uurtjes en ook dit jaar staan er diverse live acts op het programma. 

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Saalbach, Gerlos, Sauze d'Oulx, Zell am See-Kaprun. Voor elke (après-)ski fan is er een passend programma. De locaties van de evenementen zijn speciaal geselecteerd op hun sneeuwzekerheid, de grootte van het skigebied en het compacte dorp.

Let op: Sommige locaties hebben (tot een bepaalde tijd) vrije toegang. Er zijn ook verschillende locaties (en tijden) waarbij je alleen toegang hebt met het eventticket. De tickets voor Dutchweek Saalbach, Zell am See-Kaprun, Sauze d'Oulx en Gerlos zijn eenvouding bij te boeken in stap 1 van de boekingsstappen.

Wij bieden de volgende Dutchweeks aan:

Dutchweek Kick-Off Saalbach - Oostenrijk
17 t/m 20 januari 2024
Ticket 4 dagen €49,50
Klik hier voor het programma.

Dutchweek Saalbach - Oostenrijk
16 t/m 23 maart 2024
Ticket 4 dagen €52,50
Ticket 8 dagen €82,50
Klik hier voor het programma.

Dutchweek Kick-Off Zell am See-Kaprun - Oostenrijk
17 t/m 20 januari 2024
Ticket 4 dagen €41,50
Klik hier voor het programma.

Dutchweek Zell am See-Kaprun - Oostenrijk
13 t/m 16 maart 2024
Ticket 4 dagen €41,50
Klik hier voor het programma.

Dutchweek Italia (Sauze d’Oulx)
20 t/m 23 maart 2024
Ticket 4 dagen €32,50
Klik hier voor het programma.

Dutchweek Gerlos - Oostenrijk
2 t/m 6 april 2024
Ticket 5 dagen €67,50
Klik hier voor het programma.

 


 

 

  • Het draait allemaal om making memories together
  • Leuke activiteiten zoals Early Bird Skitour & Breakfast 
  • Mooie feestlocaties met internationale muziek

Dutchweek Kick-Off Saalbach

17 t/m 20 januari 2024

Feest mee tijdens de Dutchweek Kick-Off in Saalbach en we garanderen jouw een onvergetelijke wintersportvakantie vol plezier en optredens! Geniet van de vetste locaties die dit event voor jou in petto heeft.
Tijdens de Kick-Off in Zell am See-Kaprun geniet je in dit geweldige gebied van uitdagende pistes en sluit je de dag af met je favoriete drankje.

Dutchweek Zell am See-Kaprun

13 t/m 16 maart 2024

13 maart gaan we naar Kaprun en Zell am See waar je de bijzondere sfeer van Dutchweek kunt verwachten. Dit is voor degenen die van geweldig skiën, lekker eten en drinken, de leukste feestjes en een geweldige sfeer houden.

Dutchweek Saalbach

16 t/m 23 maart 2024

Het grootste event van Dutchweek, 8 locaties per dag waar jij van diverse internationale muziekgenres kunt gaan genieten. Voor wintersporters die houden van een goed feestje én van Saalbach!

Dutchweek Gerlos

2 t/m 6 april 2024

Een spetterend event met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Een heus end-of-season event dit keer vanaf 2 april en voor 5 hele dagen, met bijvoorbeeld elke dag een zanger in de Cin-Cin, een hele toffe live band bij de Umbrella Bar en nog veel meer!
Sauze d’Oulx is al behoorlijk bekend onder Nederlanders dus de perfecte plek voor Dutchweek! De prachtige Italiaanse skiheuvels en de geweldige Italiaanse keuken zorgen voor een spetterend feest later op de avond!