Bleef FamFun: kinderen op ski's krijgen skiles in een skiklas met skileraren op de piste

FamFun familievakanties

  1. Home
  2. Wintersport
  3. FamFun

Genieten tijdens een FamFun wintersportvakantie

De leukste familievakanties beleef je met FamFun, waar het plezier van zowel ouders als kinderen centraal staat. Aanstaande meivakantie vier jij jouw FamFun vakantie in het prachtige Franse Val Thorens. Je verblijft op of vlakbij de piste, en er zijn ski- en snowboardlessen inbegrepen voor Nederlandstalige kinderen en volwassenen (zondag t/m vrijdag). Daarnaast is er Nederlandstalige begeleiding aanwezig bij zowel de start van de ESF-skilessen als op de babypiste. Tweemaal per week worden de kinderen na de skiles meegenomen voor leuke middagactiviteiten. Dit alles terwijl jij geniet van de mooiste afdalingen of van de après-ski in Le Monde. Kies jouw ideale verblijf uit en laat de voorpret beginnen.  

famfun

famfun

Plezier tijdens een wintersportvakantie voor de hele familie

Een familievakantie in de sneeuw is een geweldige manier om quality time door te brengen met de familie en tegelijkertijd te genieten van de magie van de winter. Of je nu ervaren skiër bent of gewoon wil genieten van de prachtige besneeuwde landschappen, er is voor iedere type wintersporter wat wils tijdens een wintersportvakantie met het gezin. Zoef jij dit winterseizoen in Frankrijk van de pistes of trotseer je liever de bergen in Oostenrijk?

Frankrijk staat bekend om zijn prachtige skigebieden en biedt een overvloed aan "famfun" tijdens het skiseizoen. Of je nu de Alpen of de Pyreneeën bezoekt, er zijn tal van activiteiten waar jullie als familie van kunnen genieten tijdens de wintersportvakantie. Daarnaast staat de Franse keuken bekend om zijn heerlijke gerechten. Geniet van gezamenlijke maaltijden in gezellige bergrestaurants met een knapperend houtvuur op de achtergrond. 's Avonds ontspannen de ouders in de après-ski-bars, terwijl kinderen zich vermaken met spelletjes en entertainment. Bekijk ook eens de mogelijkheden in de kerstvakantie en maak samen de mooiste herinneringen.