Meivakantie

Meivakantie 2024

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Meivakantie

Breng de meivakantie in de zon door!

De meivakantie is het perfecte moment voor quality time met het hele gezin of tijd voor jezelf. Sunweb heeft voor iedereen een passende vakantie. De meivakantie vindt in alle regio’s van Nederland plaats van 27 april t/m 5 mei 2024. Veel scholen hebben de week daarvoor een extra weekje vrij, ideaal dus om een familievakantie te plannen. Last minute op meivakantie? Bij Sunweb vind je de allerbeste aanbiedingen om er last minute even tussenuit te gaan. Wat dacht je van een meivakantie in Griekenland, Portugal of Spanje? Bekijk snel het uitgebreide aanbod en boek jouw meivakantie!

Ontdek meer schoolvakanties:

Bekijk de Zomervakantie

Bekijk de Voorjaarsvakantie

Bekijk de Herfstvakantie

Bekijk de Kerstvakantie

All inclusive meivakantie

Onbezorgd genieten tijdens de meivakantie? Ontdek dan bijvoorbeeld de vakanties van Sunweb Selections. Dit zijn de accommodaties met een hoge klantwaardering en met verschillende activiteiten voor kinderen. Tijdens een all inclusive vakantie wordt alles voor je geregeld. Handig, zo hoef jij je nergens zorgen om te maken! Ook voor luxe en kleinschalige vakantieadresjes ben je bij Sunweb aan het juiste adres. 

Met de auto op vakantie in de meivakantie

Met mooi weer is een meivakantie in eigen land ideaal! Met sunweb kun je een autovakantie boeken om met eigen auto op reis te gaan in Nederland of in één van onze buurlanden. Kies bijvoorbeeld voor een Roompot vakantie. Met zijn tweeën, met de kids of met jouw vrienden; het kan allemaal! De luxe vakantiehuizen en bungalows van Roompot zijn geschikt voor zowel jong als oud.