vader en moeder met twee kinderen maken foto met selfie stick onder een waterval in zwembad

All inclusive vakantie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive

Een onbezorgde all inclusive vakantie

Nonstop genieten in de mooiste hotels en resorts doe je met Sunweb. Een all inclusive vakantie staat gelijk aan onbezorgd genieten. Jij hoeft je namelijk nergens zorgen over te maken, want het ontbijt, lunch, diner en drankjes gedurende de dag worden voor jou klaargemaakt. Je hebt all inclusive hotels en resorts in alle soorten en maten, dus ontdek snel welke all-in vakantie het beste bij jou past!

Waarom kiezen voor all inclusive bij Sunweb?

Een all-inclusive vakantie biedt naast volledig comfort ook overweldigende luxe aan. Neem een plons in het zwembad, word volledig in de watten gelegd in de wellness, smul van de meest overheerlijke gerechten of geniet van een entertainment show in de avond.

  • Van goedkoop tot ultiem luxe
  • Weten waar je aan toe bent
  • Onbezorgd genieten

Ontdek meer all inclusive:

Vind jouw ideale all inclusive:

Hoe ziet jouw ideale all inclusive vakantie eruit?

Als je zonder zorgen op vakantie wilt kies je voor een all inclusive vakantie. Bij een all inclusive zijn niet alleen je vlucht en accommodatie inbegrepen, ook eten en drinken zijn inbegrepen bij je reissom. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent!

Meer dan onbeperkt eten en drinken

All inclusive vakanties zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een sfeervol kleinschalig hotel, waar de buffetten vaak ook wat kleiner zijn, maar je kunt ook kiezen voor hotels met uitgebreide buffetten. In veel (ultra) all inclusive hotels, zeker in de grotere resorts, is er nog veel meer dan alleen eten en drinken voor je geregeld. Want naast verschillende restaurants en bars is er vaak een mini- en/of kidsclub, vrolijk animatieteam en talloze (sport)activiteiten mogelijk. Zo wordt  jouw vakantie en die van eventuele kinderen nog leuker! En wat dacht je van de (meerdere) zwembaden met soms zelfs zoveel glijbanen dat het een aquaparkje lijkt?

Goedkope all inclusives

Vanwege de verschillende soorten all inclusive hotels die je op onze website kunt vinden kun je ook in allerlei prijscategorieën jouw vakantie vinden. Zo kun je zelfs voor een goedkope all inclusive vakantie op onze website terecht, maar ook een super-de-luxe all inclusive boek je eenvoudig en snel op onze website.

All-inclusive familievakanties

Wanneer je kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het ook naar je zin. Lekker spetteren in het zwembad, glijden van de glijbaan of ontspannen met een uitgebreid animatieprogramma. Sunweb denkt natuurlijk ook aan de allerkleinsten en biedt de leukste all-inclusive kindervakanties aan.

Ultra all-inclusives

Geniet 24 uur per dag van de lekkerste hapjes en drankjes wanneer je maar wilt. Deze service gaat nog net een stapje verder dan bij een gewone all-inclusive, want hier geniet je op elk moment van de dag van het all-inclusive programma. Hongerig gevoel om 2 uur 's nachts? Schuif aan bij het buffet en sip van een overheerlijke cocktail midden in de nacht!

Ontdek alle bestemmingen:

All inclusive vakantie Bulgarije
All inclusive vakantie Cyprus
All inclusive vakantie Egypte
All inclusive vakantie Griekenland
All inclusive vakantie Italië
All inclusive vakantie Kroatië
All inclusive vakantie Malta
All inclusive vakantie Marokko
All inclusive vakantie Montenegro
All inclusive vakantie Portugal
All inclusive vakantie Spanje
All inclusive vakantie Tunesie
All inclusive vakantie Turkije